Треньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че най-голямото му притеснение преди визитата на швейцарския Йънг Бойс в Шампионската лига е изкуственият терен, с който е постлан стадион "Ванкдорф".

"Ще трябва да направя внимателна оценка на терена. Изкуственото игрище е много по-различно от естественото, затова и дойдохме да тренираме тук по-рано", каза наставникът на "нерадзурите".

"Имаме малко време да се приспособим, но мисля, че ще се справим", допълни Индзаги.

Интер стартира Шампионската лига с равенството като гост на Манчестър Сити и победа като домакин над Цървена звезда, докато Йънг Бойс допусна поражения от Астън Вила и Барселона. Освен това шампионите на Швейцария са на последно място в местното първенство с едва две победи в десет мача.

"През миналата година те станаха шампиони, но сега си имат вътрешни проблеми. Все пак те са отбор, който играе много физически футбол и има богат опит в европейските турнири. Не може да ги подценяваме", каза още италианецът.

С контузии преди срещата са халфовете Кристиян Аслани и Хакан Чалханоглу, но Пьотр Желински е на линия, след като не игра при победата над Рома през уикенда. Единственият със сигурно титулярно място от халфовете обаче ще бъде Давиде Фратези, уточни Индзаги.