Маркус Тюрам вкара хеттрик за победата на Интер с 3:2 над Торино в мач от седми кръг на Серия А. Успехът качи нерадзурите на второто място в таблицата с 14 точки, с 2 по-малко от лидера Наполи. Това е трета поредна победа за хората на Индзаги, след тези срещу Удинезе (3:2) и Цървена Звезда (4:0). За Торино пък е трета поредна загуба след Емполи (1:2 за Купата) и Лацио (2:3).

Торино остана с десет души още в средата на първото полувреме, когато Марипан изрита брутално Тюрам. Съдията първоначално показа жълт картон, но след намесата на ВАР и преглеждане на монитора смени картона с червен. Веднага след това Интер откри. Бастони центрира отляво и Маркус Тюрам с глава вкара първия си гол от 30 август насам.

Французинът повтори упражнението малко след това. Този път центрирането отляво бе на Ачерби и нов удар с глава - 2:0. Веднага от центъра Торо върна един гол. Гинейтис подаде към Сапата зад защитата и колумбиецът заби топката под гредата.

След паузата дойде и трети гол за Тюрам. Този път с добавка след удар на Лаутаро Мартинес, който вратарят Милинкович-Савич изби. Това е първи хеттрик за Тюрам с екипа на Интер и втори в кариерата му в големите 5 първенства на Европа. Той вече има 7 гола от 7 мача за сезона, колкото и Матео Ретеги от Аталанта.

В края Чалханоглу направи дузпа, след като изрита Адам Мазина и от бялата точка Никола Влашич намали на 2:3. За повече Торо нямаше сили. Биковете изгубиха и капитана Дуван Сапата, който получи контузия в коляното четвърт час преди края. Торо остава с 11 точки в таблицата.