В крайна сметка той разчиташе на хората си и се оказа прав. Симоне Индзаги, въпреки нервните финални минути, се радваше на победата в Удине. Интер надви фриуланите 3:2. Три точки, които бяха всичко друго, но не и предрешени, като се имат предвид последиците от дербито и труден съперник като отбора на Руняич, който още не беше губил у дома.

"Момчетата бяха фантастични. Много, много съм доволен", започна треньорът на Интер. "Удинезе е добър отбор, Интер дойде тук и изигра страхотно първо полувреме. Единственият недостатък е, че не вкарахме повече голове, но дори и след техния гол отговорихме силно. Трябваше да вкараме още няколко гола, а двата допуснати ще бъдат анализирани. Но днес не ми се иска да критикувам. Очите на момчетата през тази седмица бяха ясни. Това е много добра победа, идвахме от деликатна седмица. Трябва да благодаря и на феновете: през 38-те месеца, откакто съм тук, те също винаги са били тук".

Два бяха проблемите, които Индзаги отбеляза на терена: "При техните центрирания трябваше да сме по-стабилни. Но всички мачове в тази Серия А са трудни: трябва да се развиваме, да не им позволяваме да атакуват, да чистим зоната, да заемаме пространства. В момента е така, допускаме голове всеки път, когато съперникът създаде нещо. Ще анализираме. Но съм много доволен от това как момчетата си помагаха един на друг: бях сигурен в това".

Имаше и специално внимание за Латуаро Мартинес, който вкара първите си голове за сезона. "Той е нашият капитан, всички знаем какво представлява. Не биваше да получава критики преди, защото винаги е работил по най-добрия начин. Днес той се справи много добре. Единственият недостатък е онзи опит да прехвърли вратаря: ако беше дал топката на Мхитарян, щеше да направи 4:1... Но от пораженията понякога се изправяш по-силен. И така изглеждаше..."