В Италия съобщават, че защитника на Интер Федерико Димарко е получил мускулна травма, така че е малко вероятно да бъде на разположение срещу Манчестър Сити и е под въпрос за дербито на Милано в неделя вечерта. Италианският национал е получил мускулна травма по време на равенството 1:1 срещу Монца в неделя вечерта и е малко вероятно да бъде на разположение срещу Манчестър Сити в сряда.

Няколко източника в Италия, включително "Скай Спорт" и вестник "Тутоспорт", твърдят, че защитникън е получил лека травма в дясното бедро. Въпреки че "Тутоспорт" твърди, че става въпрос само за мускулна умора, малко вероятно е Димарко да бъде на разположение за откриващия мач за сезона в Шампионската лига срещу Манчестър Сити след два дни.

Според "Скай Спорт Италия" прясната контузия означава, че Димарко е под въпрос и за следващия мач от Серия А срещу Милан на 22 септември. 26-годишният Димарко има четири участия в Серия А този сезон, като е започнал четири мача от четири срещу Дженоа, Лече, Аталанта и Монца.