Закщитникът на Интер Щефан де Фрай обяви, че неговия тим трябва да се защитава "като отбор", за да неутрализира звездата на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд. Шампионът на Италия гостува на шампиона на Англия в първия мач от новата версия на Шампионската лига в сряда. И то само няколко дни след разочароващото 1:1 като гост на Монца в Серия А.

"Трябва да се подготвяш един по един за всеки мач и сблъсъка с Монца не беше лесен тест", увери Де Фрай.  "Няма тревожни сигнали, просто трябва да се поучим от грешките, които допуснахме с Монца. На моменти твърде бавно движехме топката и можехме да бъдем по-остри в крайния пас. Ако поведеш в резултата срещу тези отбори, всичко става по-лесно, но ние трудно намирахме възможности за гол."

Де Фрай беше попитан как той и съотборниците му се надяват да спрат Хааланд, който е вкарал девет гола в четири мача през този сезон.

"Трябва да работим като отбор, за да го ограничим, но и да не забравяме, че Манчестър Сити не е само Хааланд. Той е в добра форма и вкара много голове през този сезон, но ние трябва да се защитаваме като отбор".