Съдийският анализатор на DAZN Лука Марели смята, че рефера Лука Пайрето е направил "сериозна грешка", като е спрял атака на Монца в самия край на мача снощи за нарушение, вместо да остави авантаж. Мачът от четвъртия кръг на Серия А завърши 1:1, като Монца поведе в 81-ата, но Интер изравни 5 минути след това. В 94-ата минута атака на Монца бе спряна с фаул на Павар, при който защитника получи жълт картон. Пайрето обаче не остави играта да продължи, а футболист на Монца излизаше сам срещу вратаря.

"Срамно е за такава сериозна грешка в 94-ата минута", заяви в неделя вечер експертът по съдийството на DAZN Марели. "Имаше явен фаул на Павар срещу Дани Мота. Първоначално изглеждаше, че той ще остави авантаж, но когато имаше втори сблъсък между Желински и Бондо, той реши да спре играта, защото вероятно не е разбрал, че топката отива към Песина, който щеше да бъде сам пред вратаря на Интер, на практика без съперници".

"Жалко е, защото представянето беше много положително, но тази грешка го съсипа, защото не очакваш да бъдеш толкова прибързан от съдия, особено с опита на Пайрето."

Интер има осем точки в четири мача в Серия А след две победи и две равенства. Шампионите изостават само на една точка от лидера в класирането Наполи и в сряда гостуват на Манчестър Сити в дебютния си мач в Шампионската лига през 2024-25 г., а на 22 септември срещат Милан в дербито на Мадонина.