Симоне Индзаги се скъса да хвали Маркус Тюрам след победата с 4:0 над Аталанта. Французинът заби два гола за успеха и вече има 4 попадения в три кръга от Серия А. Тюрам участва и в автогола на Берат Джимсити, който откри резултата.

"Момчетата се справиха много добре, особено в първия половин час, след което беше неизбежно да се върнем малко по-назад", каза Индзаги пред DAZN. "Да победиш Аталанта по този начин е много удовлетворяващо. Видях четири дни много интензивни тренировки и днес всичко се отплати, така че поздравявам играчите".

Можеше да има и още голове за Интер, но удар на Тюрам срещна гредата, а гол на Димарко бе отменен за засада. Пропуски направиха Арнаутович и Мхитарян.

"Нека не забравяме, че се изправихме срещу много добър отбор. Момчетата показаха страхотна концентрация, позволихме на Аталанта много малко", продължи треньорът. "Тюрам започва да трупа все повече опит в Серия А и надгражда резултатите от миналия сезон. Всичко започва от неговия манталитет и жажда за изява. Той се върна на тренировъчната база по-рано от ваканцията, защото знаеше, че имаме нужда от него. Всички нападатели се справят добре, Тареми и Арнаутович също ми харесаха, когато се появиха. Трябва да държим летвата високо и го направихме."