Интер уреди защитника Томас Паласиос от аржентинския Индепендиенте. Бранителят отдавна бе свързван с трансфер в Милано, но вече всичко е изгладено. Очаква се той да бъде на трибуните тази вечер в мача на Интер с Аталанта от Серия А. Паласиос ще подпише петгодишен договор с нерадзурите днес.

От утре Паласиос ще бъде в тима на Индзаги и ще тревнира с капитана и сънародник Лаутаро Мартинес. Паласиос е на 21 години, на колкото беше Бика, когато пристигна в Интер през лятото на 2018 г.

Интер отдавна искаше Паласиос, но имаше проблеми с друга сделка, която задържаше бранителя. Индепендиенте трябваше да осигури заместника му - Ривадавия, преди да пусне Паласиос, който игра последния сезон под наем в Тайерес. Паласиос, който е в Милано от миналата неделя, вече е преминал медицински прегледи. Индепендиенте ще получи 6,5 милиона евро плюс бонуси, свързани с изявите не всички от които са лесно постижими. По принцип, колкото по-висока е общата сума на инвестицията, толкова повече интуицията на директорите на Интер ще се окаже правилна.