Лаутаро Мартинес е готов да се върне в титулярния тим на Интер. Аржентинецът пропусна мача с Лече през уикенда, заради контузия, но вече е напълно възстановен. Смята се, че капитана на нерадзурите ще е готов да бъде титуляр дсрещу Аталанта в петък вечерта. В отсъствието на Бика, Тареми бе титуляр срещу Лече.

Сега Индзаги ще трябва да реши, кой да играе титуляр. Лаутаро е на разположение, той е преодолял физическия си проблем и е кандидат да бъде титуляр срещу Аталанта в първия голям мач за сезона. Изборът на треньора е дали аржентинеца да стартира титуляр и да бъде сменен от Тареми в процеса на мача, или иранеца да е титуляр, а Лаутаро да влезе от пейката.

Треньорът Индзаги ще вземе решение след утрешната тренировка на базата "Апиано Джентиле. Лаутаро игра от самото начало срещу Дженоа, а след това пропусна мача на "Сан Сиро" срещу Лече, който нерадзурите спечелиха с 2:0. През миналата година той беше най-добрият голмайстор на Интер. Срещу Деа при всички случаи капитанът ще бъде на разположение.