Ново предизвикателство и нов номер на фланелката. Чрез своя уебсайт Интер обяви официално номерата на фланелките, избрани от новите попълнения на нерадзурите: Хосеп Мартинес ще носи фланелка с номер 13, а Пьотр Желински - с номер 7. Вместо това Тареми, новият нападател на Интер, ще играе с фланелка с номер 99. Номерата, разкрити при представянето на първия екип на нерадзурите, който момчетата на Индзаги ще носят през следващия сезон.

Желински ще поеме наследството, оставено от Куадрадо, който носеше номер 7 през миналия сезон. Преди колумбиеца Алексис Санчес, Жоао Кансело и Филипе Коутиньо, наред с други, избраха този номер в редиците на нерадзурите. Хавиер Санети също носеше този номер през сезон 1995/96 г., по-късно заменен от емблематичния номер 4. Наследството на Тареми не е толкова тежко: преди него Андреа Пинамонти и Антонио Касано носеха номер 99.

От друга страна, Мартинес "наследява" номер 13, носен в два сезона (16/17 и 21/22) от бившия капитан на "нерадзурите" Ранокия, предшестван от клубната икона на нерадзурите Майкон.