Според германското издание "Билд", Интер е изпратил официална оферта на Байерн Мюнхен за френския национал Бенжамен Павар, който според съобщенията иска да напусне гиганта от Бундеслигата това лято. Според информациите офертата на Интер е на обща стойност от 25 милиона евро, но Байерн се надява на сума над 30 милиона евро, по-точно някъде в диапазона от 35 до 40 милиона евро.

Inter Mailand will Pavard! Heute ging beim FC Bayern ein schriftliches Angebot über 25 Mio. ein - zu wenig! Aber: Pavard hat gestern in einem persönlichen Gespräch Jan-Christian Dreesen mitgeteilt, dass er den Verein verlassen will. ?https://t.co/bk7nnxM1cH

— Tobi Altschäffl (@altobelli13) August 17, 2023

"Билд" съобщава, че Интер е готов да остави офертата си на масата и е малко вероятно да се върне с подобрена оферта. Павар, който сега е в последната година от договора си в Мюнхен, е информирал главния изпълнителен директор на Байерн Ян-Кристиан Дрезен за желанието си да напусне до края на трансферния прозорец.

Смята се, че желанието на защитника е да се присъедини към Манчестър Юнайтед, ако е възможно, но ситуацията на Олд Трафорд е трудна предвид настоящата неспособност на Юнайтед да продаде бившия капитан Хари Магуайър.