Според Sportitalia, Интер е отхвърлил първата оферта на Манчестър Юнайтед за Андре Онана, тъй като нерадзурите са определили цена от 60 милиона евро за вратаря. Стражът е желан от Ерик тен Хаг и това не е тайна, още повече че двамата вече са работили заедно в Аякс.

Нерадзурите обаче искат поне 50 милиона евро, преди дори да седнат на масата, а в идеалния случай определят минимална продажна цена от 60 милиона евро. Експертът по трансферите на Sportitalia Алфредо Педула твърди, че Манчестър Юнайтед е направил първата официална оферта за Онана, но тя е била отхвърлена.

Офертата е била на стойност 45 милиона евро, включително бонусите за представяне и това не е достатъчно, за да склони Интер към продажба. Онана беше привлечен миналото лято като свободен агент, след като договорът му с Аякс изтече, и веднага се превърна в титуляр за Интер, помагайки им да стигнат до финала на Шампионската лига загубен от Манчестър Сити.

Днес беше съобщено, че Интер е започнал преговори с Шахтьор Донецк за Анатолий Турбин като потенциален заместник на Онана на вратата.