Интер е уредил привличавето на защкитника на Орхус Ян Бисек. Според Sky Sport Italia срещата между нерадзурите и 22-годишният немец е преминала отлично и сделката ще бъде финализирана. Интер ще брои 7 млн. евро за централният бранител. Това е сумата, за разтрогването на договора му с Орхус.

#Calciomercato | @Inter, #Bisseck sempre più vicino: incontro positivo con l'entourage del difensore dell'@AGFFodbold https://t.co/jT4nIa6wRe

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) June 16, 2023

Предполага се, че нерадзурите са готови да я платят, ако успеят да накарат настоящия му клуб да приеме вноски за период от две години. Агентът на Бисек се е съгласил с основните лични условия и е нетърпелив да осъществи трансфера. Бисек е изключително висок - 1,96 м, което се отразява и на равносметката му от пет гола и три асистенции през този сезон за датския отбор.

Той има богат международен опит в клубове в родината си Германия, Нидерландия, Португалия и Дания. Интер се нуждае от защитник, който да замени Милан Шкриняр, който това лято ще се присъедини към Пари Сен Жермен като свободен агент.

Стефан де Фрай трябва да подпише нов договор, докато Интер се опитва да договори отстъпка от Лацио за Франческо Ачерби след престоя му под наем.