Нападателят на Интер Ромелу Лукаку отново е с контузия. Той пропуска мача с Парма за Купата на Италия днес и е под въпрос за сблъсъка през уикенда в Серия А срещу Верона. След като пропусна 131 дни от сезона заради контузия получена на 31 август срещу Лацио, белгиеца отново е в лазарета. От Интер обявиха, че той има възпаление в лявото коляно и няма да играе срещу Парма.

Единственият гол на Лукаку в Серия А през сезона бе в първия кръг срещу Лече за победата 2:1. От Интер са притеснени за физическото състояние на нападателя.

В първия мач за годината срещу Наполи белгиеца бе титуляр, но не успя да остави отпечатък върху мача, въпреки победата с 1:0. Срещу Монца влезе от пейката, но пак не можа да повлияе на играта в атака.

В мача с Парма няма да играе и Хакан Чалханоглу. Турският полузащитник е под угрозата да пропусне и финала за Суперкупата на Италия срещу Милан на 18-и януари в Риад, Саудитска арабия. Чалханоглу се контузи при равенството 2:2 с Монца. Мачът с Парма пропуска и Николо Барела, също с контузия от мача с Монца.