В Торино бяха бесни след равенството 1:1 с Интер в мач от 29-ия кръг на Серия "А".

"Биковете" допуснаха изравнителен гол в 93-ата минута, но имат сериозни претенции за неотсъдена дузпа в тяхна полза при резултат 1:0, което можеше да предреши изхода на сблъсъка.

Спортният директор Давиде Ваняти не скри разочарованието си от съдията Марки Гуида след мача. "Уважаваме реферите, но направиха голяма грешка. Не една, а две. Първо не се даде дузпа в реално време, а след това и от ВАР не реагираха адекватно". 

"Говорих със съдията на почивката. Каза ми, че щом от ВАР не е имало обаждане, значи решението е било правилно. Това е несправедливо, бяхме спечелили срещата, но накрая всичко завърши зле", заяви Ваняти.

Треньорът Иван Юрич добави: "Трябваше да има дузпа за нас, нарушението срещу Андреа Белоти беше за чиста дузпа. Това е необяснимо. Никой не разбра защо беше пропусната. Това напълно разруши мача, в който ние можехме да водим с 2:0", каза той.

В класирането Интер заема 3-то място с 59 точки, на 4 пункта зад лидера Милан и мач по-малко. Торино се намира на 11-та позиция с 35 т.

Снимка: БГНЕС