Дензъл Дъмфрис не се притеснява от това дали ще успее да замести пълноценно Ашраф Хакими на позицията десен бек в Интер.

Нидерландският краен бранител, който впечатли с изявите си на Евро 2020, ще бъде натоварен с нелеката задача да замести мароканеца на „Сан Сиро“, който имаше ключова роля в спечелването на първо Скудето за „нерадзурите“ от 2010-а насам.

Интер потегли с убедителна победа над Дженоа с 4:0 на старта на Серия А, а новите попълнения Един Джеко и Хакан Чалханоглу дебютираха с попадения за селекцията на новия наставник Симоне Индзаги.

„Беше огромно за мен. Моето семейство също беше на стадиона и те бяха много щастливи и горди от момента, и за мен бе много специален момент да се появя на терена за първи път като играч на Интер. Хакими имаше невероятен сезон миналата година…но няма напрежение, трябва да играя моята игра и да дам всичко от себе си за Интер“, каза Дъмфрис в интервю по DAZN.

Интер се сдоби с услугите и на Хоакин Кореа от Лацио, който ще подсили атакуващата мощ, където остана празнина от напускането на Ромелу Лукаку.

Все пак Джеко и Лаутаро Мартинес ще се опитат да помогнат за превъзмогването на раздялата с белгиеца. „Нерадзурите“ гостуват на Верона в петък вечер във втория си мач от Серия А.