Интер - Торино, мач от 10-ия кръг на италианската Серия "А", стадион "Джузепе Меаца", 21:45 часа българско време

Групата на Интер

Вратари: Ханданович, Карисо, Берни

Защитници: Ранокиа, Ансалди, Сантон, Мурийо, Миранда, Д'Амброзио, Нагатомо, Андреоли, Яо, Мианг

Халфове: Жоао Марио, Банега, Гнукури, Брозович, Кандрева, Перишич

Нападатели: Паласио, Икарди, Йоветич, Едер, Барбоса

Контузени: Мело Наказани: Медел

Гледайте мача на живо тук!

Прогнозата на Gol.bg:

Положението за Интер започва да става критично след поредния безобразен мач при загубата в миналия кръг от Аталанта (1:2).

Сега на "Джузепе Меаца" идва коравият отбор на Торино, който със сигурност ще се хвърли в здрава битка най-малко за точка. А нова издънка по всяка вероятност ще коства главата на треньора на "нерадзурите" Франк де Бур.

Холандецът го закъса в средата на терена, след като Гари Медел отнесе три мача наказание за червения си картон в Бергамо през уикенда. Фелипе Мело е с контузия, а Кондогбиа изобщо не попадна в групата заради трагичната си форма напоследък.

В атака положението също не е цветущо - Мауро Икарди сякаш изпадна в дупка покрай скандала с тифозите, а бразилският талант Габриел Барбоса вече се сърди, че търка пейката. В лагера на Торино има по-малко проблеми. Кристиан Молинаро пропуска мача заради контузия.

Леандро Кастан и Яго Фалке са тренирали индивидуално в навечерието на двубоя и по всичко личи Синиша Михайлович ще решава в последния момент дали да рискува с пускането им в титулярния състав. "Биковете" в добра форма, като в последните шест срещи нямат загуба.

Срещу Интер напоследък играят доста равностойно, като миналата пролет на "Меаца" победиха с 2:1. Иначе в последните шест двубоя по между им има пълно равенство - по две победи за двата тима и две равенства.

Мачовете на Торино са доста резултатни, сочи статистиката. В 12 от последните 14 има три и повече голове. И този се очертава завързан, най-вероятно с голове и в двете врати.

Резултат: 2:2