Интер – Каляри, мач от 1/8-финалите за Купата на Италия, стадион: "Джузепе Меаца", начало: 22:00 часа наше време

Групата на Интер за мача:

Вратари: Ханданович, Карисо, Берни

Защитници: Жесус, Додо, Телеш, Монтоя, Сантон, Мурийо, Д'Амброзио, Нагатомо, Попа

Халфове: Кондогбия, Гуарин, Медел, Гнукори, Брозович, Мело, Ляич, Перишич, Биабиани

Нападатели: Паласио, Икарди, Йоветич, Манай

Прогноза на Gol.bg:

За този мач Роберто Манчини няма да може да разчита на защитниците Жоао Миранда и Андреа Ранокия, но това едва ли ще бъде от особено значение, защото Интер е считан за абсолютен фаворит в сблъсъка. "Нерадзурите" са в серия от две поредни победи без допуснат гол в Серия "А" и успяха да увеличат преднината си на върха на 4 точки пред Фиорентина и Наполи.

Каляри също демонстрира добра форма през последните месеци. Отборът няма загуба от четири срещи – две победи и две равенства и се намира на 2-ро място в Серия "Б" и едва ли ще има проблеми отново да се завърне в елита.

Но Интер определено трябва да има обица на ухото, защото през миналия сезон загуби от Каляри на "Джузепе Меаца" с катастрофалното 1:4 с хеттрик на Албин Екдал, който вече играе в Хамбургер. Миланци обаче спечелиха последния мач между двата отбора – 2:1 в Сардиния, а предните две срещи помежду им завършиха 1:1.

Сега очакваме Интер безпроблемно да спечели мача и да се класира за 1/4-финалите за Купата на Италия.

Прогноза: Интер – Каляри 3:0

Immagini dall'ultimo allenamento prima di Inter-Cagliari, ottavi di finale di TIM Cup ⚽️Video from the final session ahead of the Coppa Italia round of 16 contest against Cagliari ⚽️

Публикувахте от F.C. Internazionale Milano в 14 декември 2015 г.