Черногорският национал Стеван Йоветич заяви, че Интер започва нова ера.

През лятото нападателят премина на "Джуземе Меаца" от Манчестър Сити и вкара четири гола в първите си три мача със "синьо-черния" екип. След зашеметяващия старт обаче той получи контузия, излезе от форма и няма попадения в последните шест срещи.

"Това е един от най-големите клубове в света", каза Йоветич в интервю пред официалната страница на Интер. "Невероятни играчи са преминали през отбора, искам да следвам стъпките им и да пишем история".

"Чувствам се много добре. Целта ни е да завършим в тройката, защото искаме да се върнем в Шампионска лига. Интер заслужава да бъде там. Но ако ни се отвори шанс да атакуваме първото място, няма да се откажем", добави Йоветич.

В момента Интер е на 4-то място в класирането на Серия "А", само на две точки от лидера Рома. В събота двата отбора се изправят един срещу друг на стадион "Джузепе Меаца" в дербито от 11-ия кръг на калчото.

Pronti per una #SfidaDaPaura? Nella notte di Halloween c'è Inter-Roma.Approfitta dell'offerta: 14 match a partire da 169€. Maggiori dettagli su inter.it/abbonamentiCi vediamo a San Siro!

Posted by F.C. Internazionale Milano on 28 октомври 2015 г.