Новото попълнение на Интер Джонатан Бибиани вярва, че може да помогне на "нерадзурите" да подобрят класирането си, сравнение с последните два сезона в Серия "А".

Още по темата

 

27-годишният футболист, който стоя 11 месеца извън терените заради сърдечно заболяване, подписа за четири години с родния си клуб. Той вече е напълно здрав и добави, че не се страхува от нови проблеми.

"Не знам кога ще изляза на терена. Не може да се каже точна дата, зависи как тялото ми реагира на натоварванията. Но искам да покажа какво мога. Ще дам най-доброто от себе си и не ме е страх. Нямаше да се върне, ако не бях в състояние да играя без да се притеснявам", каза Биабиани.

Той дебютира за Интер през 2007 година, преди да бъде даден под наем на Киево, Модена и Парма. "Радвам се, че се връщам. Това е мястото къде съм израснал. Интер винаги е бил първият ми избор".

"Това лято отборът се подсили с някои страхотни състезатели. Мисля, че ще имаме успешен сезон. Вълнуващо е отново да работя с него", добави Биабиани.

Ci vediamo allo stadio, niente è come esserci. Ecco il saluto di Jonathan Biabiany per voi!Molto altro sul nostro account Snapchat: interofficial

Posted by F.C. Internazionale Milano on 13 юли 2015 г.