Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Неманя Видич сензационно може да се завърне на „Олд Трафорд” през януари, твърди „Дейли Експрес”. 

Сърбинът напусна Червените дяволи през лятото, след като не получи предложение за нов договор и подписа с Интер, където обаче старта на сезона е крайно разочароващ за него. 

Видич направи 2 дузпи досега, веднъж получи червен картон и в доста мачове допускаше сериозни грешки, така че има слухове, че Нерадзурите искат да се разделят с него и през януари ще го преотстъпят на бившия му тим. 

Подобен ход има смисъл и от гледна точка на проблемите, които Юнайтед има в отбрана и които са породени не само от това, че доста играчи са контузени, но и от липсата на класни попълнения в тази зона. 

Иначе Видич се очаква да бъде сред титулярите утре вечер, когато Интер приеме Верона в пореден двубой от Серия А. Треньорът на тима Валтер Мадзари остава под сериозно напрежение, след като президентът Ерик Тохир обяви в прав текст, че очаква победи в следващите 3 срещи и може би това е времето, което наставникът има на разположение, за да запази поста си.