Милан направи уговорки и резервации в четири различни луксозни хотела в четири различни града, преди от футболната лига  да обявят решението за отлагане на гостуването срещу Болоня, което първоначално беше планирано за събота, пише "Гадзета дело спорт". Двубоят от Серия А между Болоня и Милан беше официално отложен след предупреждения за екстремни метеорологични условия в региона Емилия-Романя. Следващата възможна дата за провеждане на пренаредената среща в момента е през 2025 г.

Според информация от "Гадзета дело спорт" ръководството на росонерите са очаквали решение за провеждане на мача на неутрално място, вероятно при закрити врата. Тъй като Милан беше отборът гост, те щяха да останат в Болоня в нощта преди мача, ако той се беше състоял както обикновено. Престоят на Милан в Болоня е бил резервиран много преди решението за отлагане на мача. Въпреки това, тъй като се предполага, че е имало възможност мачът да се играе в Комо или дори във Верона или Емполи, от Милан съобщават, че са направили резервации и в тези градове, в случай че се наложи да променят маршрута си в кратки срокове. Освен плановете за настаняване, екипът по логистика на Милан е трябвало да планира и възможните пътувания до всеки един от градовете. Някои маршрути са били по-прости от други, но други, включително хипотезата с Емполи, са били изключително трудни предвид липсата на директни влакови връзки.

Освен това росонерите срещнаха логистични трудности с някои членове на персонала, включително готвачи и екипировчици, които обикновено пътуват за мачовете навън преди отборът да тръгне. В крайна сметка всички потенциални планове трябваше да бъдат изоставени, тъй като сега Милан и Болоня очакват датата за пренаредената среща, която вероятно ще се състои през следващата календарна година.