След първото изгонване в кариерата му срещу Удинезе, първият му мач с два гола. Футболът, може да бъде зъл или добър. Тиджани Райндерс изживя това в рамките на няколко дни. От червения картон срещу Удинезе, до двете попадения донесли победата на Милан с 3:1 над Брюж в Шампионската лига. 

Двата гола бяха като фотокопие, но идващи от противоположни флангове. Първо пробива на Окафор и подването, а след това и ударът за 3:1 след асистенция на Чуквуезе отдясно.

"Това е сбъдната мечта", каза Райндерс след мача, "Чаках първия си гол в Шампионската лига, а сега вкарах два, още по-добре. Единият беше предсказан от Окафор. Той ми каза, да бъда готов. Истината е, че Окафор и Чуквуезе ни дадоха много енергия, когато влязоха в игра. И това се отрази".

Вкарването на голове не е прерогатив на Рейндерс. Разбира се, той е съвременен полузащитник, който умее да прави всичко добре, и всъщност Фонсека го редува между опорен халф и плеймейкър. "Щастлив съм да играя навсякъде, дори ако съм малко по-ниско и участвам повече в играта. Лошото е, че пуснахме гол докато съперника бе с човек по-малко. Това е недопустимо".

Райндерс стана четвъртият нидерландец с 2 гола в един мач от Шампионската лига за Милан. Преди него го направиха Марко ван Бастен, Рууд Гулит и Кларънс Зеедорф.