Франческо Камарда стана най-младият италиански футболист, играл в Шампионската лига, и дори вкара гол за Милан срещу Брюж, но попадението му не беше признато заради засада след проверка на ВАР. Италианският нападател Камарда отново влезе в историята във вторник, като стана най-младият италиански дебютант в Шампионската лига на 16 години и 226 дни.

Предишният рекорд принадлежеше на Мойс Кийн, който дебютира в състезанието в Ювентус на възраст 16 години и 267 дни. Камарда дори намери мрежата няколко минути след влизането си от пейката през второто полувреме, но попадението беше отменено заради засада след проверка на ВАР. Тинейджърът свали фланелката си, за да празнува. Ако голът беше останал в сила, Камарда щеше да стане най-младият голмайстор в Шампионската лига. Няма играч по-млад от 17 г., който да е вкарвал гол.

Камарда вече държи рекорда за най-млад играч в Серия А, като миналия сезон игра, когато бе само на 15 г. Със своите 16 г. и 226 дни, нападателя е седмият най-млад играч участвал в мач от Шампионската лига в историята.