Треньорът на Милан Пауло Фонсека призна, че е имал големи ядове след мача с Фирентина (1:2) преди паузата на първенството. Португалецът не може да приеме начина, по който тимът му допусна поражението, когато Тео Ернандес и Тами Ейбрахам изпуснаха дузпи. Ернандес пък бе изгонен в края на срещата заради протест срещу съдиите. Фонсека говори преди двубоя с Удинезе.

„Бях толкова ядосан след мача с Фиорентина, че бе по-добре да не виждам никого. Бяхме само с няколко играчи на тренировките през седмицата, а националите се върнаха едва вчера. Говорихме за мача с Фиорентина, а днес и за двубоя с Удинезе. Знам, че много се е говорило за мача във Флоренция, за мен това е важно“, заяви специалистът.

Той е под напрежение, като тимът му е на шесто място в класирането, на пет точки от лидера Наполи. Милан загуби и двата си мача в Шампионската лига.

„Не затварям очите си пред проблемите. Имаме такива и трябва да ги решим. За мен нито един играч не е по-важен от отбора и тези, които правят грешки, трябва да поемат отговорност. Ако някой не следва указанията, е трудно за мен. Няма какво да доказвам на никого, не съм актьор. Във футбола днес има голяма нужда да си забелязвам, аз не съм такъв човек и така е от първия ден в отбора. Може да попитате играчите“, добави Фонсека.