Треньорът на Милан Пауло Фонсека разкри, че неговият сънародник и звезда на росонерите Рафаел Леао провежда допълнителни индивидуални тренировки, за да работи върху дефанзивния аспект на играта си. Фонсека говори на обичайната си пресконференция преди мача в четвъртък следобед, преди гостуването на Лече в Серия А в петък.

Въпреки че е една от звездите в състава на Милан, Леао все още израства и се подобрява като играч, казва Фонсека. Тъй като треньорът иска всички негови футболисти, включително нападателите, да се вършат работа в отбрана, Леао провежда допълнителни тренировки, за да помогне на играта си извън терена.

"Работим усилено, също така и индивидуално върху дефанзивните неща с Рафа", каза Фонсека по време на пресконференцията. "И за всички е ясно, че Леао израства. Той може да се справя и по-добре, но се подобрява в дефанзивен план. Трябва да се защитаваме с всички наши играчи, включително и с Рафа."

Милан победи 2:1 местния съперник Интер в Дерби дела Мадонина в Серия А в неделя, което помогна на Фонсека да запази поста, защото имаше слухове, че може да го махнат. Тактикът обаче смята, че победата над нерадзурите няма да има никакво значение, ако играчите му не успеят да се издигнат до победа над Лече в първенството в петък вечер.