Стадион "Сан Сиро" няма да бъде разпродаден за предстоящия сблъсък на Милан с Ливърпул в Шампионската лига във вторник вечер, тъй като от понеделник сутринта са продадени само 55 000 билета. Росонерите приемат мърсисайдци в един от най-интересните сблъсъци от първи кръг на Шампионската лига. Това са втория и третия по спечелени отличия от Шампионската лига (КЕШ) отбори, но въпреки това продажбата на билети не върви. Милан е печелил отличието 7 пъти, а Ливърпул - 6. Двата тима изиграха два велики финала през 2005 и 2007.

"Сан Сиро" има  капацитет от 75 817 места за мачове от Шампионската лига и максимален капацитет от над 80 000 места, което го прави най-големия терен в Италия и един от най-големите на континента. Все още има хиляди свободни билети за сблъсъка на европейските колоси утре вечерта, въпреки че нападателят на росонерите Алваро Мората нарече мача "финал преди финала".

Само Реал Мадрид е печелил повече титли от Милан и Ливърпул. Билетите все още могат да бъдат закупени директно от билетната каса на Милан и от Live Football tickets, включително и в деня на самия мач.