Милан се подготвя за мача от Шампионската лига срещу Ливърпул във вторник и се очаква Пауло Фонсека да пусне в игра Алваро Мората и Фикайо Томори. Двамата играчи бяха резерви в събота вечер при комфортната победа с 4:0 над Венеция на "Сан Сиро". Томори прекара целия мач на пейката, докато Мората бе пуснат в игра през второто полувреме.

Испанецът току-що се беше завърнал от контузия, докато Томори вероятно получи пълна почивка за срещата с Ливърпул. Според "Гадзета дело спорт" английският централен защитник вероятно ще се завърне в стартовия тим на мястото на Матео Габия за мача с Ливърпул. Тами Ейбрахам започна първия си мач за Милан в събота и вкара от дузпа срещу Венеция, но се очаква Мората да го смени на върха на атаката.

Давиде Калабрия също се завърна от контузия и тренира с групата в понеделник сутринта, така че той ще се бори за стартово място с Емерсон Роял. Рубен Лофтъс-Чийк и Тиджани Райндерс вероятно ще запазят местата си в средата на терена заедно с Юсуф Фофана, докато Кристиан Пулишич и Рафаел Леао ще играят по фланговете.