Съветникът на собствениците на Милан от "RedBird" Златан Ибрахимович се очаква да пропусне предстоящия сблъсък срещу Венеция тази вечер, което се случва за втори пореден път, но се очаква шведът да се завърне в отбора и да бъде на "Сан Сиро" срещу Ливърпул.

Според информация от "Гадзета дело спорт" Ибрахимович е на двуседмичен професионален курс, но ще се завърне в Милано в неделя. Въпреки че Ибра няма да бъде на трибуните, на мача ще присъстват много високопоставени служители на росонерите. Главният изпълнителен директор на RedBird Джери Кардинале се очаква да бъде там, след като прекара седмицата в Обединеното кралство за бизнес среща на върха. Очаква се той да се срещне с президента на клуба Паоло Скарони на трибуните.

Междувременно се очаква Ибрахимович да се завърне на стадиона за сблъсъка от Шампионската лига в сряда вечер срещу Ливърпул на Арне Слот. Превърналият се от нападател на росонерите в изпълнителен директор трябваше да пропусне и равенството 2:2 на Милан с Лацио преди международната пауза поради предварително поет личен ангажимент.