Легендата на Милан Франко Барези коментира жребия на росонерите за Шампионската лига. Росонерите се паднаха с Ливърпул, Брюж, Цървена звезда и Жирона у дома и гостувания на Реал Мадрид, Байер Леверкузен, Динамо Загрел и Слован Братислава.

"Всички сме любопитни да видим как ще се развият нещата, всичко е ново, всичко е различно. Трябва да мислим мач за мач, всеки от тях може да е важен. Трябва да внимаваме и за целите. Ще видим как ще бъде, как ще реагираме всички. Разликата в головете може да се окаже решаваща", обяви Барези.

"Милан е по-скоро европейски, отколкото италиански? Милан винаги трябва да мисли за победа както в Италия, така и в чужбина", продължи Барези, "Тогава в Европа те винаги са играли важни мачове, но ние винаги трябва да играем по най-добрия начин. Нашите играчи имат много опит и това със сигурност ще ни се отрази добре".

След това коментира и сложния старт в първенството. "Не мислехме, че ще започнем по този начин. Милан разполага с качество, с играчи, които могат да преобърнат нещата. Не трябва да подценяваме никого, отношението и духът никога не трябва да ни липсват. Италианската лига е пълна с подводни камъни, винаги трябва да сме внимателни. Сега трябва да се пренастроим, да започнем отначало и да покажем нашите ценности".