Тинейджърът Франческо Камарда може да влезе в историята като най-младия дебютант в историята на Милан в Серия А тази вечер, така че цялото семейство на 15-годишния нападател на Милан ще бъде на "Сан Сиро" за мача срещу Фиорентина. Срещата е в 21,45 ч. Росонерите влизат в този мач в окаяно състояние, тъй като Оливие Жиру е наказан, а Рафаел Леао и Ноа Окафор са контузени.

Това означава, че единственият наличен централен нападател е Лука Йович, а Камарда е готов да влезе от пейката. Според "Гадзета дело спорт", роденият на 10-и март 2008 г. нападател ще играе днес. На стадиона ще присъства цялото му семейство, включително майка Федерика, баща Мануел и чичо му Лука. Те вече предупредиха, че дори и да влезе в историята тази вечер, той трябва да е готов да отиде на училище както обикновено в понеделник сутринта.

Той може да стане шестият най-младият играч в историята на Серия А на възраст 15 години, 89месеца и 16 дни. Сегашният рекорд принадлежи на Уиздъм Амей от Болоня, който се появи срещу Дженоа на 21 май 2022 г. на възраст 15 години, девет месеца и един ден. Само четири дни по-възрастен при дебюта си е нападателят на Дженоа Пиетро Пелегри.

Най-младият дебютант за Милан в Серия А е Джанлуиджи Донарума, който е на 16 години и осем месеца, когато бе избран в тима срещу Сасуоло на "Сан Сиро" през октомври 2015 г.