Златан Ибрахимович е готов да остане в Милано и след като приключи футболната си кариера. Това обяви самият нападател в интервю пред телевизия Раи 1. Ибра прехвърли 40 години, но все още е активен играч, макар този сезон да не е излизал на терена заради контузия на коляното. Очаква се скоро шведа да се върне на игрището, но вече мисли и затова, какво ще прави след като се оттегли.

"Да играя на Сан Сиро има огромен ефект върху мен. Този стадион е част от моята кариера повече от 8-9 години. Имах щастието да спечеля важни трофеи тук, да играя с големи шампиони, да работя с големи треньори. Опознах града, който за мен е като втори дом. Изкарах много години тук, познавам хората и се чувствам добре. Не е тайна, че след като се откажа бих искал да остана тук", обяви Ибра.

"Какъв съвет бих дал на едно дете, което иска да започне да тренира футбол? Преди всичко да прави това, което го прави щастливо. Да не прави неща, поставено под натиск от другите. А да ги прави за себе си. Да вярва в себе си. Ако правиш това ще стигнеш далеч".