Милан - Торино, двубой от 14-ия кръг на Серия А, стадион "Сан Сиро", начало: 16:00 часа наше време.

Групата на Милан: А. Донарума, Г. Донарума, Сторари, Антонели, Беланова, Бонучи, Гомес, Мусачио, Палета, Родригес, Романьоли, Запата, Билия, Бонавентура, Борини, Чалханоглу, Кеси, Локатели, Монтоливо, Кутроне, Калинич, Силва, Сусо 

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:

Милан продължава с неособено убедителните си изяви, а това важи най-вече, когато среща някой по-сериозен отбор, докато срещу по-посредствените тимове като цяло си печели мачовете. 

Въпреки многото извършени трансфери тимът не впечатлява през този сезон. "Росонерите“ се завърнаха след международната пауза със загуба в дербито с Наполи и Топ 4 се отдалечиха на трудните за компенсиране 11 точки.

Все пак, през седмицата футболистите на треньора Винченцо Монтела подпечатаха класирането си напред в Лига Европа, осигурявайки си първото място в групата след убедителен успех с 5:1 над Аустрия Виена. 

В този мач участие не взе един от голмайсторите на отбора Сусо, който все още остава контузен. Нападателят е под въпросителна за участието си днес, докато Андреа Конти остава в лазарета и този кръг.

Милан може и да е в тежко игрово положение, но пък срещу Торино се представя успешно и няма поражение в 20 сблъсъка от всички турнири. "Биковете" са само на точка зад своя опонент и се намират на осмата позиция. 

Гостите не са много постоянни в изявите си. Иначе имат не лош отбор, но за момента не са особено убедителни. Въпреки това могат да препънат винаги някой отбор.

Това го направиха вече веднъж в Милано в началото на месеца, като не загубиха от Интер тук и завършиха наравно 1:1. Плюс за треньора Синиша Михайлович е липсата на контузени в отбора му и ще може да разчита на най-доброто си този уикенд.

Прогноза: Милан - Торино 3:1