Треньорът на Милан Синиша Михайлович вярва, че “росонерите” ще завършат в тройката след края на сезона. Вчера Милан постигна трудно 1:0 у дома над Торино и вече са в серия от 5 победи и 4 равенства в последните си мачове. 

“Знаехме, че това ще е труден мач, но важното е, за заслужавахме да победим и го направихме. Победата е още по-сладка, защото страдахме. Всички бяха готови за битка и това помогна за резултата. Ако искаме да се изкачваме в класирането, трябва да играем по този начин. 

В следващите три кръга ще видим дали действително имаме шансове за тройката. Аз лично смятам, че имаме. Тази вечер беше важно, че останахме в мача, запазихме хладнокръвие и в крайна сметка победихме. 

Трябва да поздравим Адриано Галиани, защото купихме Юрай Куцка само за 3 млн. евро. Но ние трябва да подобряваме много неща в играта си. Можехме да приключим по-рано мача си, но не го направихме. Пропуснахме доста положения. 

Искам да благодаря на играчите и феновете, защото тимът заслужаваше тази подкрепа от публиката и банерите на стадиона. Аз винаги съм бил спокоен, защото знам как работим в тренировките. Нека изчакаме и да видим къде ще сме в края на сезона. След това ще правим заключения”, каза Михайлович.