Торино - Милан, среща от 8-мия кръг на Серия А, стадион “Олимпико” - 21:45 ч. българско време

Групата на Милан

Вратари: Абиати, Лопес, Донарума

Защитници: Абате, Алекс, Антонели, Калабрия, Де Шилио, Ели, Мексес, Романьоли, Сапата

Полузащитници: Бертолачи, Бонавентура, Де Йонг, Хосе Маури, Куцка, Монтоливо, Поли, Сусо

Нападатели: Бака, Черчи, Хонда, Луис Адриано 

 

Прогнозата на Gol.bg: 

Петият в класирането в Серия А тим на Торино приема у дома поставения под напрежение Милан. Домакините се надяват да продължат фантастичното си представяне от началото на сезона и да останат пред големия си съперник Ювентус. 

Ключови за успехите в последно време се оказа нападателят Фабио Куалярела, който наниза 4 гола от началото на сезона, както и младият полузащитник Даниеле Басели, който пък има три гола. 

Треньорът на Торино Джанпиеро Вентура няма да може да разчита на титулярите си в полузащитата Бруно Паес и Данило Авелар, но в състава най-вероятно ще се завърнат Давиде Дзапакоста и Кристиан Молинаро. Очаква се срещата да пропуснат и нападателите Александър Фарнеруд, Понтус Джаксън и Никола Максимович. 

В Милан пък се притесняват за състоянието на Марио Балотели, който страда от контузия. Твърдо аут е защитникът Филип Мексес. В отбора обаче се завръща Алесио Черчи. Бързакът беше сред големите звезди на Торино, преди да напусне в посока Атлетико Мадрид, а след това да премине в Милан. 

Милан загуби три от последните си пет мача и вече започнаха слуховете за смяна на Синиша Михайлович. Те могат да бъдат пресечени само с добра игра и победи и поради тази причина трите точки в Торино тази вечер са задължителни. 

Резултат: 1:2