Треньорът на Милан Синиша Михайлович бе крайно разочарован от играта на тима си в мача с Тотнъм. „росонерите“ загубиха с 0:2 и останаха на последното място в приятелския турнир „Ауди Къп“, като тимът не вкара гол в нито един от двата си мача.

„Можехме да се представим и по-добре. Разбира се, те са по-напред в подготовката, но аз не искам да си намираме извинения“, отсече Михайлович след мача на „Алиан Арена“ в Мюнхен.

„Знаем, че ни предстои много работа. Този турнир ни показа къде са ни проблемите. Ние няма как да ги решим всичките с магическа пръчка. Никой не може. Трябва да работим здраво и да имаме самочувствие. В Китай се представихме добре.

В момента има отбори, които са по-добри от нас. Тези мачове ще ни помогнат да разберем къде се намираме. Но дори и да губиш, трябва да извадиш нужните изводи и да останеш оптимист“, каза Михайлович.

Треньорът на Милан отговори и на въпроси за нападателите си Карлос Бака, Луис Адриано и Алесио Черчи. „Бака и Луис Адриано работят с нас отскоро. Те са на 30-40% и няма как да ги съдим. Алесио се представи добре, но трябва да анализираме, защото имаше много негативни неща в играта ни“, каза още Михайлович.