Треньорът на Милан Пипо Индзаги не остана доволен от ремито 2:2 срещу Сампдория.

Той отсече, че отборът му е трябвало да спечели този мач и е заслужавал победата.

Това е четвърти пореден мач в който тимът от Милано не успява да постигне победа.

"Мисля, че това е този Милан, който искам да виждам. Срещу Палермо се получи нещо немислимо, но според мен сега е много срамно, че стигнахме само до равенство, защото заслужавахме напълно победата", обяви младият треньор на пресконференцията след мача.

"Ако обаче продължим да играем по този начин, както срещу Самп, нещата със сигурност ще се развият много добре за нас. Показахме добър футбол по време на този мач. Имаше обаче някои странни моменти и спорни решения по време на срещата. Аз обаче все пак искам да поздравя момчетата".

"Мисля, че Фернандо Торес бе съборен в наказателното поле и трябваше да има дузпа за нас, но може би съдията е бил по-близо и е видял по-добре ситуацията от мен. Имаше известно разочарование в съблекалнята след това реми, защото напълно заслужавахме победата тази вечер".

"Много се радвам обаче, че Ел Шаарави успя да се разпише. Преди мача му казах, че това е неговият двубой и просто трябва да се отпусне и той в крайна сметка успя да вкара попадение в свой стил. Срамно е, че Бонера бе изгонен, тъй като игра великолепно и ще ни липсва в дербито", завърши той.