Собственикът на ЦСКА - Васил Божков е поставил ултиматум на червената агитка да престанат да атакуват Стефан Орманджиев и дори да се отрекат от Йешич и да стоварят вината за кризата върху него.

Известно е, че повечето фенове отказват да приемат сръбския треньор за единствения отговорен за кризата. Според цесекарите Орманджиев е главния виновник и предприеха открита атака за изгонването му, като облепиха цяла София с плакати против него.

Днес обаче официалният сайт на феновете - cska.net, който бе упълномощен да говори от името на червените лично от Димитър Ангелов - Дучето, излезе със следната новина:

Вчера на 10/4 2006 г. г-н Васил Божков постави ултиматум на Централният Клуб на Привържениците на ЦСКА София да оставят Орманджиев на мира и да излезнат с официално становище, че вината за кризата в ЦСКА София е изцяло в бившият треньор Миодраг Йешич..."

Твърдият отговор на армейската сплотена агитка начело с Предеседателя на Фен Клуба Димитър Ангелов е ТВЪРДО НЕ.

Централният Клуб на Привържениците на ЦСКА София е независима организация и няма да спре да работи за каузата на ЦСКА!

  • Ние не сме подлеци и няма да обърнем гръб на треньора донесъл толкова много радост на привържениците на ЦСКА, донесъл 30-та шампионска титла, отстраняването на Байер Леверкузен и победата над Ливърпул - МИОДРАГ ЙЕШИЧ!

  • Ние няма да позволим ЦСКА да се превърне в сателит на леФФФски от Герена или на който и да било, заради нечии финансови интереси!

  • Ние няма да позволим ЦСКА да се разграбва!

  • Ние няма да оставим ЦСКА на произвола на съдбата!

  • Ние няма да позволим на "загриженото ръководство", назначено от г-н Васил Божков да реди състава на терена! Има си треньорски щаб за тази работа!


  • От  фен клуба допълниха още, че в знак на протест напускат помещенията на стадион Българска Армия. Новия "офис" е на маса номер 3 на дървеното кафе срещу музея на Армията.  Телефонът остава непроменен 02-963 06 32.