ЦСКА поднови тренировки днес преди обяд на клубната база в Панчарево, като "армейците" се готвят интензивно за предстоящото гостуване на Добруджа от първия кръг на Купата на България, съобщи официалният сайт на клуба.

Двубоят е в Добрич на 29 октомври (вторник) от 13:30 ч. Заниманието включваше различни упражнения за комбинативност и скоростна техника, както и двустранна игра.

Защитникът Браян Кордоба продължава да се готви на облекчен режим и няма да е на разположение за следващия двубой, както и Мика Пинто и Джейсън Локило, които получиха мускулни контузии в последния шампионатен мач.

С тима не се готви още и Густаво Бусато, получил тежка травма срещу Ботев Враца, както и Зюмюр Бютучи, който още не е възстановен от вирусно заболяване. Аарон Исека също продължава да лекува контузия в коляното.

Утре ЦСКА ще тренира от 10:30 ч. в Панчарево, а в 13:15 ч. старши треньорът Александър Томаш ще даде пресконференция в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. След това армейският тим ще замине за Добрич.