Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш отново ще направи ротации в стартовите единадесет за днешния мач с Ботев Враца в търсене на оптимален състав и изход от игровата криза. Промените, които ще извърши специалистът в сравнение с двубоя с Левски са поне 4, като само една от тях е принудителна, пише „Тема Спорт“.

На върха на атаката ще се появи Годуин Коялипу, който ще замени Аарон Исека. Братът на Мичи Батшуай получи травма при интервенцията на синия страж Матей Маркович, при която Драгомир Драганов и ВАР арбитърът Радослав Гидженов прецениха, че няма нарушение. На пейката ще остане и Тибо Вион, който напусна преждевременно вечното дерби и по всяка вероятност ще бъде заменен от Иван Турицов.

От първата минута за ЦСКА ще стартират Станислав Шопов, както и Матиас Фаетон, който ще заеме мястото на Зюмюр Бютучи. Бившият национал на Косово все още не се намира в най-доброто си кондиционно състояние.

Треньорският щаб на армейците обмисля още две ротации, като последната дума за тях ще бъде казана днес. Едната е свързана с вратарския пост, като тази сутрин ще бъде взето окончателно решение дали националът Иван Дюлгеров да не застане под рамката за сметка на Густаво Бусато, а идентична е дилемата около десния фланг на атаката, където за позиция в стартовите единадесет спорят Илиан Илиев-младши и Джейсън Локило.