ЦСКА не успя да се разпише в трети пореден мач след 0:0 с Черно море и 0:1 срещу Септември. Преди това пък армейците победиха с 1:0 Берое след гол от дузпа. Така армейците не са отбелязвали от игрова ситуация вече 391 минути (от попадението на Коялипу за 3:0 срещу Локо Сф в 59-ата минута), или 6 часа и 31 минути!

ЦСКА не вкара в 7 от първите си 11 мача за кампанията, което е безпрецедентна в историята суша, що се отнася до есенния дял. За целия минал сезон, който също беше доста срамен, армейците записаха 8 двубоя без отбелязан гол, включително и баража за Европа, докато сега са със 7 още преди края на октомври.

Армейците загубиха с 0:1 за пети път през кампанията! Преди поражението от Левски, тимът отстъпи с този резултат и на Лудогорец в Разград, Ботев Пд в "Надежда" и Славия и Септември на "Васил Левски". Това е и единственото цифрово изражение, което се е повтаряло повече от веднъж в мачовете на ЦСКА през сезона.

ЦСКА допусна гол в трети пореден мач, като е запазил мрежата си суха само в 3 от първите си 11 двубоя през сезона.

Християн Петров не бе пропускал нито минута от първите 6 мача на ЦСКА през сезона, но остана неизползвана резерва в последните 5 двубоя на армейците, след като допусна фатална грешка при загубата с 0:1 от Ботев Пд в дебюта на Александър Томаш. Титуляр в този мач беше и Улаус Скаршем, който не взе участие в 4 от следващите 5 срещи, а при победата над Берое се появи в заключителните секунди.

Александър Томаш постигна 13 точки в 6-те си мача начело на Спартак Варна през сезона (4 победи, 1 равенство, 1 загуба), докато събра само 7 пункта в дебютните си 6 двубоя в ЦСКА (2 победи, 1 равенство, 3 загуби), пише "Тема спорт".