Треньорът на ЦСКА Александър Томаш се извини на феновете на тима за загубата в дербито с Левски. "Неприятна загуба, особено за нашите привърженици. Искам да се извиня на нашите фенове. Ние влязохме по по-добрия начин. Но когато създаваш положения, трябва да се реализираш. През втората част отпаднахме физически и дадохме инициативата на Левски. НЕ те че направиха нещо, всичките им положения бяха след наши грешки. Това със сигурност ще ни повлияе психически", бяха първите думи на специалиста пред "Диема".

"Ако е напрежение, сме длъжни да се справим с него. Има и други причини, физически отпадаме, това са неща, които са наслагвани. Това е пътят, това е начинът. ЦСКА трябва да изглежда много, много по-добре, както през първото полувреме. Стигнахме дъното, сега следва само нагоре", надява се той.

"Не съм човек, който се оправдава, нося отговорност. Имаше положителни неща, опитахме се да играем футбол. Другото не го разбирам", добави треньорът.

"Не вкарваме, но създаваме ситуации, бяха чисти. Имахме пространства. Успяхме да излизаме от пресата. Не мога да коментирам дали има или няма дузпа. Искаме да победим във всеки един мач и ще продължаваме. Купър е професионалист и направи невъзможното да се възстанови. Той го показа на терена", каза още той.

"Бях спокоен, притеснявах се само да се не поведем по играта на Левски. Това стана само през второто полувреме, когато отпаднахме физически", завърши Александър Томаш.