Централният защитник на ЦСКА Лиъм Купър настоява да вземе участие в предстоящото в събота от 15:45 часа дерби с Левски, съобщава „Тема Спорт“.

Въпреки че последните медицински прегледи показаха, че шотландецът има разкъсване на мускулни влакна на корема с размер около 2.5 сантиметра и изпитва сериозна болка, той ще направи всичко възможно да е на разположение на Александър Томаш през уикенда. В Борисовата градина обсъждат вариант, при който 33-годишният опитен боец да излезе на терена с обезболяващи инжекции.

Както е известно, Купър бе сменен принудително още преди почивката при срамната загуба с 0:1 от Септември преди паузата за мачове на националните отбори, като имаше съмнения за спукано ребро. Той дори летя за Острова, където беше прегледан и от лекарския щаб на доскорошния си клуб Лийдс.

Към момента все още не може да бъде даден категоричен отговор дали шотландецът ще може да играе в събота срещу Левски, като състоянието му в часовете преди дербито ще е определящо за решението на медицинския щаб на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg