Дублиращите отбори на ЦСКА и Лудогорец не успяха да се победят и завършиха 1:1 в отложен мач от осмия кръг на Втора лига. И двете попадения паднаха през втората част, когато първо Марк-Емилио Папазов отбеляза в 55-ата минута, а в края Йоан Йорданов изравни от дузпа.

Първото опасно положение в срещата беше за Лудогорец. Филип Гигов бе изведен с пас от дълбочина сам срещу вратаря на домакините, но Марин Орлинов излезе и улови.

“Червените” отговориха с изстрел с глава на Борносузов, но той бе неточен. Спас Делев, който подсили Лудогорец II за гостуването в София, можеше да реализира от пряк свободен удар, но топката премина встрани от целта.

10 минти след почивката ЦСКА II откри резултата. Марк-Емилио Папазов получи топката отляво, преодоля съперник и вкара в близкия ъгъл на вратата. Веднага след това Иван Тасев пропусна да идвои, след като не успя да вкара сам срещу вратаря.

В 85-ата минута Лудогорец получи правото да изпълни дузпи. Йоан Йорданов застана зад топката и не сбърка за 1:1. Дублиращият тим на "орлите" е на трето място в класирането с 22 точки. Отборът на Владимир Манчев пък е 10-и с 16 точки.