Вратарят Марин Орлинов вече тренира с дублиращия отбор на ЦСКА, стана ясно от вчерашната открита тренировка на първия тим в Панчарево. На нея присъстваха титулярният страж Густаво Бусато и завърналият се от период в Кипър Димитър Евтимов.

Отсъстваше пък националът Иван Дюлгеров. Преди завръщането на Евтимов от Острова на Афродита Орлинов се готвеше под ръководството на Александър Томаш и Тодор Кючуков в първия състав, но играеше за дубъла във Втора лига. Сега обаче бившият страж на Нотингам Форест, който има и важна роля в съблекалнята, зае мястото на трети вратар в тренировките, а Орлинов вече не само играе, но и се готви в тима, воден от Владимир Манчев. Там той се представя много силно, като не е допускал гол в цели 6 поредни мача!

Това може да се промени при евентуална контузия или наказание на някой измежду Бусато и Дюлгеров, защото тогава Орлинов ще бъде първа резерва на вратарския пост. Евтимов до зимата няма право да участва в официални мачове, тъй като си тръгна от кипърския Кармиотиса след затварянето на трансферния прозорец.