Лека контузия е причината Зюмюр Бютучи да не попадне в групата на ЦСКА за съботното домакинство на Септември, пише „Тема Спорт“.

От Борисовата градина така и не дадоха обяснение за състоянието на косоваря, който изненадващо отсъстваше при обявяването на тимовия лист за срещата, след като преди това не е имало информация за негова травма. Според запознати неразположението на 28-годишното крило не е сериозно и в следващите дни той ще поднови пълноценни тренировки.

В момента обаче цели четирима от летните попълнения на ЦСКА са с контузии. След мача със Септември към Бютучи се присъединиха още Лиъм Купър, Лумбард Делова и Джеймс Ето’о. С травма в състава на армейците е и норвежецът Улаус Скаршем, който също не бе на разположение на Александър Томаш при загубата в събота. Той обаче също е очакван да тренира на пълни обороти при подготовката за дербито с Левски.

Футболистите на ЦСКА получиха два дни почивка след поражението от Септември и подновяват занимания на базата в Панчарево във вторник. Както вече писахме, тимът няма да има лагер в паузата за националните отбори.

Снимка: Lap.bg