"Радостно е, че ще домакинстваме в София на "Васил Левски", надяваме се повече наши привърженици да дойдат. Чисто психологически, колкото повече публика има, толкова по-добре за нашия отбор и нашите футболисти, но в крайна сметка нашата задача е във всеки един мач да играем за победа". Това обяви треньорът на ЦСКА Александър Томаш преди двубоя със Септември от 11-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на БГНЕС.

"Уважаваме всеки един съперник, наблюдавали сме противника, имат силни страни, имат и слаби страни. Ще наблегнем на техните слаби страни. Най-важното е ние да преборим себе си. Ние излизаме във всеки един мач срещу себе си. Да подобрим и да направим по-добра версия на себе си. Играем срещу Септември, отбор с млади български момчета, които искат да се доказват. Ако ние си мислим, че сме голямата работа, ще имаме проблеми. Това е моята работа, футболистите да бъдат на 100 процента, даже и да надскачат себе си. Всеки един футболист, който тренира с първия отбор, трябва да тренира така, че във всеки един момент може да започне. За мен всички са еднакви, независимо дали са българи или чужденци. Искам да виждам страст и желание във всеки един, да знаят какво е ЦСКА и всеки да бъде готов за всеки един мач. Да, ротации ще има, но те ще бъдат на базата на тренировъчния процес", допълни Томаш.

"Всеки ден с отбора е плюс за мен и екипа ми. Единственият проблем е, че ние имаме 14 национали, ще тренираме с 6-7 човека, но мисля, че всяка една тренировка в този момент за нас. Вярвам, че след зимната подготовка нещата ще бъдат много по-добре. Не ми е работа да коментирам националния селекционер. Достатъчно авторитетна личност. В България всички разбираме от три неща - футбол, политика и красиви жени. Приказките са много хубаво нещо, но делата са по-важни.", каза още той.

ЦСКА посреща Септември в събота от 17:30 часа.