Левият краен защитник Сейни Санянг няма да попадне в групата на ЦСКА за четвърти пореден двубой под ръководството на Александър Томаш, пише „Тема спорт“.

21-годишният гамбиец игра при новия треньор на армейците единствено при загубата от Ботев Пд с 0:1 в дебюта, когато се появи на терена за последните 10 минути. След това той остана извън състава за мачовете с Локо Сф, Берое и Черно море, а сега това отново ще се случи и за утрешното домакинство на Септември.

Любопитно е, макар че не е попадал в групата на ЦСКА нито веднъж от последната пауза за националните отбори насам, че Санянг отново получи повиквателна от Гамбия за предстоящите срещи с Мадагаскар от квалификациите за КАН. Преди месец той остана неизползвана резерва при равенството 1:1 с Коморските острови и загубата с 1:2 от Тунис.

Левият бек не попада в плановете на Александър Томаш и почти сигурно през зимата ще се търси решение за неговото бъдеще. Преди година гамбиецът бе близо до преотстъпване в Литекс, но той поиска да остане в ЦСКА-София и да се бори за титулярно място, което така и не успява да спечели.

Снимка: БГНЕС