ЦСКА за първи път ще играе при отлични условия за футбол под ръководството на Александър Томаш, пише Тема спорт. Това ще се случи в съботното домакинство на Септември на националния стадион, пише Тема спорт. Той е прясно ремонтиран и теренът му трябва да е в перфектно състояние. Не такава беше ситуацията в първите 4 двубоя под ръководството на 46-годишния специалист.

Припомняме, че първите два от тях се проведоха на стадион „Локомотив“ в „Надежда“ – първо червените посрещнаха там Ботев Пловдив, а след това гостуваха на столичните железничари. И в двата мача игрището беше доста лошо и създаваше трудности на футболистите. След това армейците имаха ново символично домакинство, този път на Берое в Благоевград.

От щаба на ЦСКА бяха инструктирали тревата да се остави висока, за да не влияят толкова дупките по терена, което също не е оптимално за стила, който изповядва Томаш. На „Тича“ пък по традиция условията предразполагат за здрава битка, а не за красив и комбинативен футбол. Така в събота треньорът на ЦСКА ще получи най-добрите условия до момента за да покаже на какво е научил футболистите си.

Снимка: БГНЕС