Треньорът на ЦСКА Александър Томаш коментира новината, че клубът започва изграждането на нов стадион. Спецът заяви, че има вътрешна информация относно темата, която най-много вълнува "червена" България. Той обаче отказа да я разкрие.

"Много съм щастлив. Имам вътрешна информация, която няма да ви издам. ЦСКА домакинства навсякъде. Не е приятно, че не сме на стадиона си, но независимо на кой стадион сме, доставяме радост. Това са феновете, не ги интересува футболиста Х или треньора Х, а отбора", заяви специалистът.

Той коментира и ръководните промени в ЦСКА. За изпълнителен директор беше назначен Радослав Златков, а досегашните хора на тази позиция - Филип Филипов и Стоян Орманджиев, имат нови длъжности. Първият стана спортен директор, Орманджиев зае длъжността административен директор

"Перфектна е комуникацията си с изпълнителният директор Златков. Той е професионалист. ЦСКА не е само клуб, но и бизнес. Това е екипна работа - всеки един да дава мнението си в областта, в която е специалист. ЦСКА да бъде изведен там, където заслужава. Публиката е единствена на нивото, което заслужава ЦСКА. Нито отборът, нито клубът е това ниво", отсече Томаш.